Directe reactie van Tottenham 0-0 naar Frankfurt: Tottenham faalt om te herstellen nadat Arsenal verloor van een gelijkspel in Duitsland – de laatste

rust

Nou, de helft van het voetbal was vermakelijk, maar het ontbrak ook aan het belangrijkste: doelpunten.

De Spurs stonden meestal vooraan, maar Frankfurt liet genoeg glimpen zien om te laten zien waarom de ploeg van Conte in de tweede helft een snel doelpunt nodig had.

Kane heeft het goed gedaan in zijn gebruikelijke diepe positie, maar de gebruikelijke frustratie van de moderne Kane is zijn gebrek aan aanwezigheid in het strafschopgebied – wat ook vanavond weer is.

Son lijkt zijn schoenen thuis te hebben gelaten, terwijl Richarlison even een voorbijganger was van kwaliteit omdat hij een korte post had.

Deze wedstrijd schreeuwt om Dejan Kulusevsky, maar helaas werd hij uitgeschakeld door een blessure.