Grealish van Manchester City zegt dat de doelman van Kopenhagen hem vertelde dat Haaland ‘niet menselijk’ was nadat de spits nog twee doelpunten had gescoord

Jack Grealish, van Manchester City, heeft onthuld dat de doelman van Kopenhagen hem heeft verteld dat doelpuntenmaker Erling Haaland “niet menselijk” is nadat hij in de eerste helft twee doelpunten had gescoord.

De Eredivisie Champions Copenhagen ontving de Union op de derde plaats Champions League Groepsfase spel.

Haaland scoorde zijn 18e en 19e doelpunten dit seizoen

3

Haaland scoorde zijn 18e en 19e doelpunten dit seizoentegoed: rex

3

Grealish zegt dat de doelman van Kopenhagen zich afvroeg of Haaland een mens wastegoed: Getty
Grabara bleef onder de indruk van Haaland's scorend vermogen

3

Grabara bleef onder de indruk van Haaland’s scorend vermogentegoed: Getty

Het koste Haaland Slechts zeven minuten om zijn aantal goals in alle competities op 18 te brengen.

De 22-jarige dreef naar huis op zijn zwakkere rechtervoet.

Even na het halfuur schoot hij nog een keer en eindigde instinctief in het lege net.

Haaland’s 19e doelpunt was in slechts 13 wedstrijden en het was de vijfde keer dat hij dit seizoen twee of meer doelpunten maakte. stad.

Win een geweldig Rolex-horloge of een vervangend horloge ter waarde van 16 duizend pond vanaf slechts 89 pence met een speciale kortingscode
Erling Haaland scoort nog twee goals in Champions League-duel

Zijn angstaanjagende verschijning bracht Kopenhagen-doelman Camille Grabara ertoe zich af te vragen of hij een mens was.

IJsstad Grealish Ze onthulde aan BT Sport: “Eerlijk gezegd is het ongelooflijk. Ik heb nog nooit zoiets gezien in mijn leven.

“Bij de eerste twee goals moest ik gewoon lachen. Hij is er altijd.”

“De bewaker zei iets tegen me toen ik terugliep. Hij zei: ‘Hij is geen mens!'” ”

Gratis weddenschappen en scoredeals – de beste aanbiedingen voor nieuwe klanten

Ik zei: ‘Vertel je het me?’ “Ik hoop dat hij op deze manier doorgaat en ons naar de overwinning brengt.”

Haaland trok voor het begin van de tweede helft terug en ontnam hem 45 minuten om zijn vierde hattrick van het seizoen na te jagen.

City bleef in de eerste helft nog drie goals toevoegen aan Haalands dubbel.

Davit Khocholava scoorde een eigen doelpunt voor de bezoekers, en Riyad Mahrez en Julian Alvarez scoorden een eigen doelpunt om met 5-0 te winnen.