Kijk hoe QPR een gelijkmaker in blessuretijd scoort terwijl doelman Sene Ding terugkeert naar huis tegen Sunderland

QPR maakte in blessuretijd de gelijkmaker… dankzij de schitterende kopbal van doelman Sini Dieng.

Rupia’s bewaker, 27, voegde zich bij de aanval terwijl ze worstelden om een ​​afgelegen punt in Sunderland te redden.

Seni Ding steeg briljant om contact te maken met een schone kopbal

3

Seni Ding steeg briljant om contact te maken met een schone kopbalKrediet: Getty

3

Het bevond zich in het verre centrum terwijl Anthony Patterson hulpeloos aan het duiken wasKrediet: Getty
Queens Park Rangers viel hun keeper aan om hen te redden in een 2-2 gelijkspel

3

Queens Park Rangers viel hun keeper aan om hen te redden in een 2-2 gelijkspelKrediet: Getty

Ze sneden het verschil in de 87e minuut net door de 2-1 vrije trap van Elias Cherley om een ​​spannend einde aan de wedstrijd te maken. zwarte katten fans.

En hun grootste angst kwam uit dankzij het magische moment van Dieng.

De hoepels Het had een hoek die werd vrijgemaakt en slechts voor de helft gerecycled.

Dus toen de bal door de baas vanaf het linkerkanaal werd geïntroduceerd, steeg Ding ongecontacteerd op in het midden van het gebied.

PSG noemt Rashford, Man United en Chelsea in strijd om Frenkie de Jong
Stort slechts £ 10 en ontvang 120 gratis spins op Starburst met PartyCasino

Als een doorgewinterde spits bracht hij de perfecte verbinding tot stand door hem in de verre hoek heerlijk aan te kijken zonder zijn tegenhanger Anthony Patterson een kans te geven.

Wilde taferelen uit een leger van 904 deden de verre fans ontsteken die de lange reis vanuit West-Londen maakten.

De in Zwitserland geboren Senegal-doelman zag er geweldig uit als een optie toen hij een comeback maakte na het heroïsche doelpunt – Like Alisson voor Liverpool afgelopen jaar.

Maar manager Michael Bell was geen verrassing met de verbluffende finishing touch voor een man die hem aan de andere kant wil stoppen.

Gratis weddenschappen en deals ondertekenen – Beste deals voor nieuwe klanten

“Het was een geweldige kopbal – leh”, zei Bell [Ferdinand, QPR director of football] zal hier blij mee zijn.

“Hij heeft het heel goed afgemaakt, het is echt een goede techniek, dus ik heb heel goed met hem gespeeld.

“Hij is erg bescheiden, dus hij is daar rustig, maar zijn teamgenoten maken ruzie met hem.

“Ik denk dat hij een van de beste keepers in deze competitie is, ik denk dat hij voor echt grote dingen bestemd is en we zijn blij hem te hebben.

“De moeite die ze hebben gedaan” [fans] Ongelooflijk – het is zo leuk om ze te belonen.

“Ik hoop dat ze er nog waren toen Ceni scoorde, en ik hoop dat sommigen van hen niet vroeg wegglippen omdat ze een geweldig doelpunt hebben gemist.”