Wolverhampton en Fulham staan ​​op gelijke hoogte nadat Aleksandar Mitrovic een gouden kans miste met een strafschop.

Als deze competitie iets bewijst, is het dat beide teams op zoek zijn naar hun schietschoenen.

In het geval van de dominante Wolverhampton Wanderers, als hun behoefte aan vuurkracht twijfelachtig was, kwam het in de 54e minuut.

Omdat Raul Jimenez de start van het seizoen miste met een knieblessure, had linksback Ryan Ait Nouri alleen nog de laatste hand nodig, en er vlogen twee gouden truien om zich aan te melden.

Maar noch Hwang Hee-chan in het nabije centrum, noch Morgan Gibbs White in de verte waren in staat om te communiceren, en de gelegenheid ging om te smeken.

Binnen drie minuten maakte coach Bruno Lage een nieuwe handtekening van £ 27,5 miljoen voor Goncalo Guedes. Maar de laatste rekruut uit Valencia had niet veel kans om de wens van Lage, zijn onder-17-coach bij Benfica, in te willigen.

In plaats daarvan kreeg Fulham-spits Aleksandar Mitrovic een enorme kans. Maar de slappe strafschop in de 81e minuut werd door doelman Jose Sa ruimschoots gered.

Bij het levendige Molino domineerde Wolves de eerste helft en kwam meerdere keren dicht bij de openingstreffer. Maar hoewel ze de dominante kracht bleven, vervaagde de kwaliteit van hun productie na de onderbreking.

Pedro Neto en Huang schoten op doelman Marek Rodak in zijn naaste paal en Leander Dendoncker was nog lang niet klaar met het aanbrengen van de finishing touch.

Beide vroege kansen kwamen via passes van Daniel Bodens naar de linkerbinnenplaats. Maar Wolverhampton had wat verdediging in de eerste aanval van de bezoekers.

Uit een hoekschop van Andreas Pereira werd een vrije kopbal van Bobby Reed door een combinatie van Sa en Ait Nouri uit de lijn getrapt.

Een verwarring tussen Rodak en rechtsback Kenny Tite zorgde voor een nieuwe kans voor Wolves.

Neto kreeg de losse bal geserveerd, maar kon alleen over het doel gaan naar Bodens, die geen dwarsschot of een schot was en wegdreef met het doel aan zijn genade.

Gibbs-White heeft het vooral druk gehad met Wolves, hij duikt links op nadat hij een groot deel van de eerste helft rechts heeft gespeeld, en het was verfrissend om te zien hoe hij zich comfortabel uitdrukte, zelfs als zijn flicks over het algemeen niet lonend waren.

Toen kwamen de fouten van Hwang en Gibbs-White.

Na het 2-2 gelijkspel in de Premier League tegen Liverpool was Fulham een ​​teleurstelling. Tot de 81ste minuut slaagden ze er niet in om het doelpunt van Sa serieus te bedreigen.

Op dat moment redde Sa de lage strafschop van Mitrovic naar rechts. Slechte trap met beide handen weggegooid.

Bij het laatste fluitsignaal juichten de Fulham-supporters opgelucht; Volgelingen van de wolven werden uitgejouwd. Ze wisten dat hun team had moeten winnen, maar jongen, hebben ze een doelpuntenmaker nodig.