Erik ten Hag is waarschijnlijk de eerste coach die wordt ontslagen nadat Manchester United werd vernederd door Brentford.

Door de slechte prestatie schoten de Bees al na 10 minuten op dankzij een gehuil van David de Gea, die de bal door zijn handen liet glippen.

Negen minuten later maakte De Gea opnieuw een fout, waarbij hij Christian Eriksen verkocht na een korte pass en Matthias Jensen in staat stelde terug te snijden en de voorsprong te verdubbelen.

Brentford stond na een half uur met 3-0 voor toen Ben Mei uit een hoekschop het net op de tweede paal raakte en gemakkelijk de centrale verdediger Lisandro Martinez in de lucht versloeg, ondanks dat hij daarbij zijn evenwicht verloor.

Het was 4-0 na vijf minuten toen Evan Toni een overwinning op Brian Mbiomo scoorde om de wedstrijd tegen De Gea af te sluiten, wat het slechtste resultaat ooit in de eerste helft bevestigde en een recorduitnederlaag in de Premier League tegemoet ging.

Op weg naar het seizoen zou Tin Hag 33/1 zijn geweest om de eerste coach te zijn die werd ontslagen, maar nadat hij vorige week verloor van Brighton en de eerste helft United naar de onderkant van de ranglijst zag zakken, is het nu 13/2 om te grijpen de laars. .

De kans om de eerste Engelse Premier League-coach te ontslaan (via Betfair)