Jack Grealish ‘speelt weer met een glimlach’ na doorbraak in ‘Freedom and Trust’ bij Manchester City

De Engelse international is begonnen aan de laatste vier wedstrijden van City in alle competities en heeft zich langzaamaan gevestigd als een belangrijke speler in het systeem van Pep Guardiola.

Hoewel City’s kracht in de diepte duidelijk is, scoorde Grealish tegen Wolverhampton, werd geprezen voor zijn optredens tegen Manchester United en speelde opnieuw een krachtige rol in de 5-0 overwinning van zijn ploeg tegen hen. FC Kopenhagen woensdagavond in de Champions League.

duidelijk, Erling Haaland Hij zal de krantenkoppen domineren nadat hij opnieuw een brace heeft gescoord en zijn totaal op maar liefst 19 doelpunten in 11 wedstrijden voor de club heeft gebracht, hoewel de verbetering van Grealish opmerkelijk is gezien hoeveel de 27-jarige presteerde in zijn eerste seizoen bij de club na zijn £ £ 100 meter van Aston Villa.

In een gesprek met BT Sport na de overwinning van woensdag, zei Grealish: “Ik vond het geweldig. Spelen in de UEFA Champions League is altijd geweldig. Drie overwinningen van de drie om de groep te overtreffen. Het was een geweldige avond. Ik vind het geweldig.”

“Mijn laatste drie of vier wedstrijden, ik heb het gevoel dat ik weer bij mezelf kom. Ik speel meer met die vrijheid en vertrouwen. Het zou handig zijn als ik een lijst met doelpunten zou maken, ik was wanhopig vanavond, maar het is alles over genieten en winnen. Als ik geluk heb, is het niet met jou…

“Ik heb de laatste tijd veel wedstrijden gespeeld, dus daar ben ik de coach dankbaar voor. Ik speel met een lach op mijn gezicht en voel me nu stabiel.”