Love Island: Jess Hayes valt uit elkaar door de druk van het uiterlijk

Schakel JavaScript in om deze video te bekijken en overweeg een upgrade naar een webbrowser
Ondersteunt HTML5-video

Liefde Eiland Winnaar Jess Hayes veegde haar tranen weg terwijl ze vertelde hoe hij zich ‘geobsedeerd’ door haar uiterlijk had gevoeld.

De 29-jarige verscheen in 2015 in de allereerste realityserie-moloch, die ze won met toenmalige partner Max Morley.

De influencer verscheen in de Channel 4-documentaire Love Island: Untold, waar voormalige bewoners van het eiland vertelden wat er na de show was gebeurd en haar tijd in de villa bespraken.

De moeder huilde toen ze zich herinnerde dat ze de behoefte voelde om haar gezicht te “rommelen”, wat ertoe leidde dat ze fillers kreeg.

“Ik herinner me dat ik daarheen ging”, vertelde ze gastheer Will Ngobvu, 35 [the villa] Zo normaal, ik was wat ik was. Ik liep naar buiten en had meteen het gevoel dat ik met mezelf en mijn gezicht moest rotzooien.

Dus ging ik fillers in mijn gezicht halen, eerst beginnend met mijn lippen, daarna ergens anders. Je raakt geobsedeerd door je uiterlijk en hij houdt de schijn de hele tijd op.

“En uiteindelijk eist dat echt zijn tol.”

Jessica Hayes heeft onthuld dat haar geest ‘kromgetrokken’ is (Afbeelding: Channel 4 / Life After Love Island: Untold)

Jess onthulde ook dat ze opmerkingen van trollen over haar uiterlijk zou lezen en ze herinnert zich “van alle kanten druk voelen” om zich aan een bepaalde look te conformeren.

Ze legde uit: “Ik las de commentaren online en het zou zijn als ‘Ze ziet eruit als een Michelin-man, kijk eens hoe groot ze is’,” zei ze, voordat ze eraan toevoegde: “Je begint het te geloven en het vervormt je geest.” “

Jess vervolgde: “Ik denk dat je druk voelde vanuit alle hoeken, sociale media, kranten, gewoon alles. Je had gewoon het gevoel dat je er op een bepaalde manier uit moest zien, nu word je er verdrietig van.

Jessica zei dat ze de druk voelde vanuit “alle hoeken” (Afbeelding: Channel 4/Life After Love Island: Unspeakable)

Je kijkt terug en denkt dat arme, naïeve kleine meisje. Sorry, ik ben emotioneel.

Jess zei echter dat ze van de ervaring heeft geleerd en nu in staat is om met harde opmerkingen om te gaan.

Ze voegde eraan toe: “Ik ben nu sterk, ik kan het aan. Maar ik kijk naar die arme, naïeve 22-jarige die vond dat ze er op een bepaalde manier uit moest zien. Mijn geest was verwrongen en ik voel met haar mee.”

Jessica won het eerste seizoen van Love Island met Max Morley (Afbeelding: ITV 2)

Als ik nu tegen mijn jongere zelf zou kunnen zeggen: je bent mooi zoals je bent. Je hoeft niet naar anderen te luisteren en te veranderen.

In gelukkiger nieuws kondigde Jess onlangs haar verloving aan met zakenman Zeb, die de vraag stelde tijdens een romantische vakantie op Ibiza.

ik zei ja! tijdschrift: We zijn pas een jaar samen dus ik had het niet verwacht. Het was een grote verrassing.

De eerste Love Island UK set in 2015 (Afbeelding: ITV)

Jess was eerder verloofd met Dan Lowry, met wie ze een zoon, Presley, van drie deelt.

Helaas, de voormalige echtgenoten Miskraam met 19 weken In 2020 nog een zoon, die ze Teddy noemen.

“Het spijt me zo dat ik je niet langer veilig kon houden”, schreef Jess destijds op Instagram. Het spijt me dat ik je niet mee naar huis kon nemen. Het spijt me dat we op deze manier afscheid hebben moeten nemen, het was niet de bedoeling.

De pijn is ondraaglijk en ik voel me overweldigd door verdriet. Mijn gedachten dwalen door alle musthaves en vragen over wie ze later zal worden.

Wanneer zal ik wakker worden uit deze vreselijke nachtmerrie?

Love Island: Untold is beschikbaar om te streamen op All4.

Heb je een verhaal?

Als je een verhaal, video of foto’s van een beroemdheid hebt, neem dan contact met ons op Metro.nl Entertainment Team door ons te e-mailen op [email protected] of te bellen naar 020 3615 2145 of door onze website te bezoeken spullen sturen Pagina – We horen graag van je.

meer : Winter Love Island 2023: alles wat we tot nu toe weten over de serie

meer : ITV heeft bevestigd dat de spin-off datingserie “Israeli Island of Love” de wereld stormenderhand blijft veroveren